Dik Tromhal Wintercompetitie

 

 

 

 

     

 

 

 Nieuws
Datum Nieuws Bron
 07-08-2021  Speelschema 2021-2022  Nick en Jeroen
Hoewel we nog niet van corona af zijn, gaan we lekker door met de voorbereidingen van de Dik Trom Wintercompetitie. We gaan er gewoon weer vanuit dat alles in de zaal kan worden gespeeld. Het speelschema voor seizoen 2021-2022 is weer rond en dit is op te vragen op de site en met de app. Alle data en tijden kunnen weer in de agenda worden genoteerd. Ook dit jaar blijven de kosten voor de competitie 350 euro per team, er volgt rond 1 september nog een e-mail naar de teamcaptains over hoe en wanneer te betalen. Willen jullie deze mail aub doorsturen aan jullie teamleden? Veel tennis nog dit zomerseizoen!
 
 12-05-2021  Speeldata seizoen 2021-2022  Nick en Jeroen
De speeldata voor seizoen 2021-2022 zijn bekend en kunnen alvast in de agenda worden genoteerd: Sep 26 Oct 3, 17, 31 Nov 14, 28 Dec 12 Jan 9, 23 Feb 6, 20 Mch 6, 20
 
 03-03-2021  Restitutie deel inschrijfgeld  Nick en Jeroen
De verhuurder van de Dik Tromhal heeft bijna 40% van het huurbedrag van dit winterseizoen teruggeboekt. Daarnaast zullen we een deel van het inschrijfgeld niet gebruiken dat normaal wordt besteed aan zaken als bitterballen en de wijn voor de winnaars. Dit seizoen wordt afgesloten zonder winnend team. Deze bedragen zijn bij elkaar opgeteld en inmiddels is naar alle teamcaptains € 145,36 overgemaakt met het verzoek om dit met jullie te delen of gezellig samen op te maken als dat weer mag.
 
 14-12-2020  Lockdown  Nick en Jeroen
Jullie zullen het ongetwijfeld hebben gehoord: door de invoering van de lockdown zit tennissen er de komende tijd even niet meer in. Jammer! We komen weer in de lucht zo gauw er weer zicht is op een sportief samenkomen.
 
 11-11-2020  Vrij spelen: singles  Nick en Jeroen
Nog eventjes en dan hopen we weer vrij dubbels te mogen spelen in de zaal en wie weet later nog een staartje van de echte Wintercompetitie. In de tussentijd kunnen we de banen gewoon blijven gebruiken, nu voor het zelf spelen van singles.
 
 14-10-2020  Nieuwe coronamaatregelen  Nick en Jeroen
Er is weer een mededeling gekomen van de overheid en van de KNLTB over het tennissen. Het is vanaf heden niet meer toegestaan voor volwassenen vanaf 18 jaar om georganiseerde wedstrijden te spelen. Ook geen interne competities. Dat houdt in dat we de Dik Trom Wintercompetitie moeten opschorten totdat we bericht krijgen dat het wel weer is toegestaan. Dat betreft in ieder geval komende zondag, verwacht wordt dat dit nog wel wat langer zal gaan duren. We houden jullie op de hoogte als er versoepeling wordt aangekondigd. Sterkte de komende tijd zonder (Wintercompetitie)tennis.
 
 29-09-2020  Wintercompetitie Dik Trom en corona maatregelen  Jeroen en Nick
Komende zondag begint de wintercompetitie in de Dik Tromhal. We zijn blij dat we ook met de nieuwe corona maatregelen kunnen tennissen. Wel zijn er een aantal regels die we in acht moeten nemen. 1. Alle overheidsrichtlijnen graag strikt naleven. Blijf thuis bij klachten of als iemand bij jou thuis corona heeft. Was regelmatig je handen, en houd 1,5 meter afstand. 2. De kantine is in ieder geval tot en met 20 oktober gesloten. 3. Alle eerder gemelde voorzieningen met betrekking tot de luchtaanvoer en -afvoer zijn doorgevoerd. 4. De nooddeuren blijven dicht en worden alleen voor nood gebruikt. 5. Geef elkaar de ruimte: houd het aantal personen in de entree-hal beperkt tot 1. Anderen wachten ervoor of buiten. 6. Neem geen eigen consumpties mee. 7. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd van je team en neem na het spelen niet plaats in de kantine. 8. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Wachtende medespelers beschouwen we niet als toeschouwers. 9. Als je niet de eerste wedstrijd start, dan kun je ook overwegen om later te komen, dus voor je eigen wedstrijd. 10. Zorg ervoor dat je bij de start van de wedstrijd al in de hal achter de baan staat, zodat je op de tennisbaan kan wisselen. Ondanks alle maatregelen hopen we dat we toch een gezellig seizoen tegemoet gaan.
 
 05-09-2020  Coronamaatregelen in de Dik Tromhal  Verhuurder Dik Tromhal
In het kort de corona-maatregelen zoals ook per e-mail toegestuurd: - Volgens voorgeschreven maatregelen van RIVM en KNLTB - Entree: tafel met desinfectiemiddelen: graag handen reinigen - Op meerdere plekken desinfectie spray beschikbaar - Luchtverversingssysteem wordt aangelegd in de tennishal: constant verse buitenlucht - Ventilatiesystemen in toiletruimtes, kleedkamers en horeca gereinigd en gecontroleerd - Dickey’s Sport Cafe, de nieuwe pachters, zal regelmatig deurklinken en andere oppervlakten schoonmaken - Horecagedeelte opnieuw ingericht t.b.v. de 1,5 meter regel - Plaatsing gesloten blokhut voor vergroting van de kantine - Graag contactloos betalen Bovenstaande maatregelen zullen per 1 oktober 2020 gerealiseerd zijn. Uiteraard volgen we alle ontwikkelingen en zullen indien nodig ook aanvullende maatregelen nemen. Deze maatregelen werken alleen als ook u zich aan de richtlijnen houdt en niet komt als u gezondheidsklachten heeft.
 
 19-07-2020  Speeltijden, Reglement, Contributie seizoen 2020-2021  Nick en Jeroen
Seizoen 2019-2020 eindigde vreemd door het ineens afbreken van de competitie vanwege het coronavirus. Het zomerseizoen wordt er ook nog door beheerst en nu zijn we toch weer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende winterseizoen. We weten nog niet hoe dat er precies uit gaat zien. Kunnen we tegen die tijd spelen in de zaal? Waar kunnen we ons drankje veilig nuttigen na de wedstrijden? Die antwoorden komen nog, maar we hebben in ieder geval weer het speelschema voor seizoen 2020-2021 samengesteld en op de website gezet. De thuisagenda kan weer worden bijgewerkt. De kosten voor de competitie blijven dit jaar 350 euro per team, er volgt nog een e-mail naar de teamcaptains over hoe en wanneer te betalen. In de loop van de jaren zijn er door omstandigheden wat aanvullende spelregels/afspraken ontstaan en die hebben we nu ook een plekje gegeven in het Reglement. Daarbij is niet alles 100% dichtgemetseld, als we het idee van fair play aanhouden, dan gaan we er prima uitkomen. Ook hebben Jeroen en ik op verzoek gekeken naar een opzet van de wintercompetitie met 2 poules en halverwege promoveren/degraderen. Dat is best lastig en we zijn hier ook nog niet uitgekomen. Om dit netjes op te zetten, heb je eigenlijk 2 extra teams en een extra speeldag nodig. Komende winter hebben we het er nog over en we zullen het animo hiervoor peilen. Wie weet kunnen we de competitie nog weer wat leuker maken en kunnen we dit met wat hulp en creativiteit realiseren. Willen jullie deze mail aub doorsturen aan jullie teamleden? Veel tennis nog dit zomerseizoen! Groeten, Jeroen en Nick
 
 06-06-2020  Speeldata seizoen 2020-2021  Nick en Jeroen
In deze vreemde tijden van corona zijn we alweer bezig met voorbereidingen voor seizoen 2020-2021 van de Dik Trom Wintercompetitie. Niemand weet op dit moment of we bij aanvang van het nieuwe winterseizoen nog of weer te maken krijgen met corona-maatregelen. Daarom zijn de volgende speeldata onder voorbehoud hiervan: Oktober 4,18 November 1,15,29 December 13,27 Januari 10,24 Februari 7, 21 Maart 7, 21 Noteer ze alvast in je agenda! Het speelschema met de exacte tijden moet nog worden gemaakt, dit volgt later.
 
 15-03-2020  Corona virus beëindigt competitie vroegtijdig  Nick en Jeroen
Waarschijnlijk heb je het al gehoord, maar zondagmiddag 15 maart is door de overheid aangekondigd dat ook sportgelegenheden hun deuren t/m 6 april moeten sluiten. Dat houdt in dat we onze wintercompetitie helaas niet kunnen afsluiten met een laatste wedstrijddag. Consequentie van dit alles is dat het seizoen plotseling klaar is. De huidige tussenstand wordt gebruikt als eindstand en daarmee feliciteren we het team van Bonnie met het behalen van hun eerste plaats. De beker en flessen wijn zullen zo snel mogelijk naar ze toekomen. Met het sluiten van het seizoen willen we iedereen weer bedanken voor de sportieve en gezellige inzet. Ik heb nog niet van alle teams de inschrijfformulieren voor het komende seizoen ontvangen. Ik zal hier nog contact over opnemen met de betreffende teamcaptains.
 
 15-03-2020  Corona virus en laatste competitie-dag  Nick en Jeroen
Met alle berichtgevingen rond het Corona virus zijn we gaan nadenken over het al dan niet door laten gaan van de laatste competitiedag. Er zijn nog geen aanwijzingen om het beslist niet door te laten gaan, maar we gaan de berichtgevingen t/m woensdag a.s. tot ons nemen en zullen dan woensdagavond komen met een definitief besluit.
 
 12-03-2019  Resultaten enquête Singles in de competitie  Nick en Jeroen
Op verzoek van meerdere spelers om te kijken naar de mogelijkheden om de singels van de Dik Trom Wintercompetitie te laten vervallen, is een enquête gehouden onder alle spelers. Van enkele team-captains is een gecombineerd antwoord met individuele voorkeuren ontvangen, de meeste deelnemers hebben zelf gereageerd. Van de 78 spelers hebben er (tot nu toe) 55 gereageerd (71%). Hiervan heeft aangegeven: - 55% Doorgaan met de Singles - 27% Stoppen met de Singles - 18% Maakt me niet uit Op basis hiervan hebben we als wedstrijdleiding besloten om de komende jaren de singles te behouden als onderdeel van de wintercompetitie. Iedereen bedankt voor de medewerking om deze afweging goed te kunnen maken.