On-line overzicht:        Logo grafisch.jpg (1031 bytes)

Personenzoeker
In alle gegevens van de in kaart gebrachte personen kan worden gezocht, lijsten gemaakt en kunnen alle gegevens van individuele personen worden bekeken. Vanuit een persoonspagina kan naar familie binnen de zelfde generatie worden gesprongen en kan de stamboom grafisch worden opgebouwd.

Grafische weergave
Vanuit de grafische weergave worden 4 generaties getoond. Er kan worden gesprongen naar een vorige of volgende generatie en er kan vanuit de grafische weergave naar de persoonspagina's worden gesprongen.

Grafisch overzicht: losse namen
De meeste personen zijn in kaart gebracht, inclusief de familierelatie. Van enkelen is dat nog niet gelukt. Heeft u wellicht deze of aanvullende informatie, dan zou ik dat graag per e-mail, of anders per post, ontvangen.

Downloads:                  download.jpg (1044 bytes)

Database
Alle tot nu toe gevonden gegevens zijn ondergebracht in een database. Alle gegevens die op de site zijn te zien, zijn ondergebracht in een database. Deze is te downloaden en op de PC verder te bekijken en af te drukken..

Nationale en Internationale links:
Op deze pagina zijn/worden nationale en internationale nationale in internationale links opgenomen naar andere websites/pagina's die betrekking hebben op de familienaam Paulich. Heb je aanvullingen, laat me dat dan even weten.

Mutaties Paulich-site
De wijzigingen op deze site zijn verzameld op een aparte pagina. Tevens zijn hierbij de plannen voor volgende versies opgenomen. Mis je nog bepaalde informatie of functionaliteit, laat dit dan even weten.

Aanvullende informatie/Reageren op deze site:
Graag ontvang ik uw reactie op deze site. Dit om mogelijk inhoudelijk het een en ander aan te vullen of te corrigeren of om de kwaliteit van de site te verbeteren. Het invul-formulier biedt u de mogelijkheid om eenvoudig en snel te reageren.

 

Laatste wijziging: 16 November 2003