Welkom op mijn applicatie-pagina. In de afgelopen jaren heb ik voor diverse (privé) toepassingen handige internet-applicaties ontwikkeld. Iedereen betrokken bij het gebruik van de applicatie kan hem vanuit elke locatie gebruiken waar een internet-aansluiting is. De ervaringen ermee zijn zo goed dat ik denk dat ook anderen hier veel plezier van zouden kunnen hebben. Daarom zijn ze vrij algemeen opgesteld en kunnen ze snel worden toegepast.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar nick.paulich@gmail.com

 
Groepjes

Met deze applicatie kan de applicatiebeheerder algemene instellingen onderhouden en groepjes definiëren. Een groepjesbeheerder kan vervolgens personen aan een groepje toevoegen en activiteiten plannen. Alle deelnemers kunnen na het inloggen kijken wie van de groepsleden heeft aangegeven wel/niet aanwezig te zullen zijn op de gedefinieerde activiteitsmomenten. Daar kan ook snel in worden gebladerd zodat bijvoorbeeld vakanties al ver van te voren kunnen worden aangegeven. Aanvullende opmerkingen kunnen per activiteitsmoment en per activiteit/persoon worden aangegeven.
Groepjes is een applicatie die zich al heeft bewezen bij tennisgroepjes en loopgroepjes waar het handig is om van te voren te weten wie er gaat komen. Geen eindeloos e-mail verkeer en toch niet goed weten wie wel en wie niet komt.
Ook een groepje, en je wilt het wel eens proberen? Mail dan even, dan open ik een groepje voor je welke je verder zelf kunt onderhouden qua personen, activiteiten en met z'n allen voor de aanwezigheid.

 
Competitie (Tennis)

Gemaakt en gebruikt voor het opzetten van maximaal 2 poules met (tennis)teams en een speelschema. Tijdens of na een speeldag worden de resultaten ingevoerd en kunnen gegevens, waaronder de tussenstanden, door alle teamleden worden opgeroepen. Door middel van een gebruikersnaam/wachtwoord wordt het onderhouden van de gegevens afgescheiden van het (vrij) opvragen van gegevens.

 
Rating

Voor een zelf te onderhouden groep van personen kan worden aangeven wiens KNLTB speelsterkte en rating (actueel en einde jaars) wordt weergegeven in één overzichtelijk scherm. Klikkend op de naam van één persoon wordt het KNLTB profielscherm van die persoon getoond.

 

 
Actielijst

Met deze applicatie kunnen 'projecten' worden gedefinieerd waarvoor acties kunnen worden bijgehouden. Sorteren is mogelijk op diverse velden. Acties kunnen per project of door elkaar heen (alles of op categorie) op bijvoorbeeld prioriteit worden getoond. Naast het onderhouden van acties kunnen contactpersonen worden onderhouden. Ook hier is het sorteren op diverse velden mogelijk. Het geheel wordt afgeschermd van de rest van de wereld door een gebruikersnaam/wachtwoord.

Prikkers

Hiermee kunnen in een aantal zelfgedefinieerde categorieën vrije opmerkingen op het prikbord worden geplaatst. Na de keuze van de categorie worden de laatste prikkers getoond en kan een prikker worden toegevoegd.
Met een gebruikersnaam/wachtwoord kan de moderator prikkers wijzigen of verwijderen als dat nodig is.
De beheerder van de applicatie heeft met een eigen gebruikersnaam/wachtwoord toegang tot algemene parameters waaronder prikker-onderwerpen en huisregels.